Program


Gálvölgyi - A hivatásos rajongó

Gálvölgyi - A hivatásos rajongó

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 2. vasárnap, 18:00

Pályáról, társakról, példaképekről

„Egy színész addig él, amíg az utolsó ember, aki még emlékszik rá, beszél róla" – mondja Gálvölgyi János. A népszerű színész, komikus már egészen fiatalon rajongott a színészekért, a színházért, és ez a rajongása a mai napig sem hagyott alább. Legyen szó autogram gyűjtésről, emléktábla állításról, egy interjúról, emlékműsorról vagy újságcikkről, őt mindig meg lehet találni. Mindenkiről van egy sztorija, de inkább kettő. Nagyobb részüket személyesen is átélte, a többit pedig kollégáktól hallotta. Órákig tudna mesélni Ajtay Andorról, Rajz Jánosról, Márkus Lászlóró, Psota Irénről Hofi Gézáról, Rátonyi Róbertről vagy Bajor Imréről... és most meg is teszi. 

2022-ben jelent meg könyve, a Hivatásos rajongó, amelyben Kövesdi Péternek mesél a pályatársakról, példaképekről, egyszóval: a színházról. És ma este is ezt teszi, élőben, a jászkarajenői művelődési házban"

Ajánlatunk


A Csillagszemű Táncegyüttes idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jubileumi év keretében több helyszínen is bemutatkoznak a Csillagszeműek különböző csoportjai a legkisebbektől a felnőttekig. Június 18-án a Hagyományok Házában az évad utolsó eseményén a gyermek, az ifjúsági és a felnőtt tagozat csoportjai is színpadra lépnek, a Timár Együttes közreműködésével. Az est folyamán vendégünk lesz a Csillagszeműek egri tagozata Panyik Henriett vezetésével. A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal csoportvezetők saját koreográfiái kerülnek színpadra. A műsort Vizeli Bálint és zenekara kíséri.

• 19:00 Kapunyitás • 20:15 Dzsúdló koncert • 22:00 Azahriah koncert

A vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzol a Fővárosi Nagycirkusz április 5-től látható új műsora.

Ajánló


Furmányos kis komédia a Nyolc nő. Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A…

Fenyő Miklós 26. nyárbúcsúztató koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Moliére A fösvényben egy olyan apáról - Harpagonról - rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!