Program


Galaxisok – Csillagközi tér / HEY, JUNE!

Galaxisok – Csillagközi tér / HEY, JUNE!

A Galaxisok az elmúlt évtized egyik leglátványosabb sikertörténete a magyar popzenében, olyan generációs zenekar, amely, bár igen jellemzően ragadta meg a huszonévesek élethelyzeteit, az idősebb és fiatalabb korosztályokat is megszólította általános érvényű dalaival.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 20:00

Meg azzal, hogy hangzásvilága sokszínűvé vált az évek során: mindig képes valamilyen váratlan húzásra, így téve kíváncsivá rajongótáborát. Ezúttal a Galaxisok kedvenc saját dalait játssza.

Szabó Benedek énekes-dalszerző, akit korábban a Zombie Girlfriendből is ismerhettünk, 2013-ban indította a Galaxisokat, akkor még Szabó Benedek és a Galaxisok néven. Eddig hat nagylemezt adtak ki, amelyek zenei világa az évek során a Cseh Tamás ihlette sikálós slágerektől a fülbemászó gitárpopon és a zongorára hangszerelt világvége-balladákon át egészen a dél-amerikai és afrikai hatású dalokig merészkedett, folyton változó, kiszámíthatatlan konglomerátumot alkotva. Milyen zenét játszanak? Közérzeti polbeatet? Csilingelős gitárpopot? Álomszerű zongorás balladákat? A lassan tízéves zenekar kacskaringós repertoárja mindenkinek mást jelent, attól függően, hogy milyen életkorban, helyzetben, meghatározó pillanatban hallotta őket először. De mi jelenti a közönséggel amúgy is erős kapcsolatot ápoló formáció számára a Galaxisok esszenciáját? Lehet, hogy a frontember fejében gyökeresen eltérő kép él a zenekarról, mint a gitároséban, akihez képest viszont a dobos gondol teljesen mást - és ki tudja, milyen alternatív termést képzelt el a basszusgitáros? Minderre választ kaphatunk a Müpa színpadán, amikor a Galaxisok a kedvenc számait játssza.

Galaxisok:

ének, gitár, billentyűk: Szabó Benedek
basszusgitár, vokál: Sallai László
gitár, vokál: Günsberger Ákos
dobok: Bradák Soma

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!