Program


FUTURE LANDSCAPES x AV Composers (18h-22h)

FUTURE LANDSCAPES x AV Composers (18h-22h)

A természet egyszerre örök és változó miliő, melyet élő és élettelen dolgok folyamatainak változása működtet. Időtlen közeg, széttartó és egymást keresztező utak hálózata. Ösvényeké, melyeket a múlt taposott ki a jelen számára a jövő útját egyengetve egy olyan vidékké, mely újra és újra felfedezésre hív.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 19. szerda, 18:00

A megismerés régióiba, ahol különféle információk segítségével próbálhatjuk megfejteni az éppen aktuálisan elénk táruló látványképek eredetét. A Future Landscapes egy ilyen valóságexpedícióra invitál a kiszámítható kiszámíthatatlanság tartományaiba.

Mátyási Péter – Donáth Áron: Unbeaten Path
interaktív installáció / Kabin - 15 min

Mátyási Péter képzőművész és Donáth Áron sound designer közös, térspecifikus installációja az élő jelenlétből építkezik. Az Unbeaten Path a Kabin (kiállító)terében keltett zörejek és léptek, valamint archivált természeti hangok kiszámíthatatlan elegyén keresztül teremt folyamatosan változó atmoszférát a látogatók számára. A térbe lépve az ismeretlen természet „csodálatának” felkutatása válik szubjektív élménnyé, benne magunk és az általunk keltett különféle rezgések összjátéka, harmóniája vagy éppen kakofóniája által.
Az épített installációs környezet biztonsága és az érzékszerveink zavara hol megerősítenek, hol elbizonytalanítanak abban, hogy hol is járunk, mit keresünk, mit találunk. A kíváncsiság és a felfedezés hajt, hogy megleljük, amiért jöttünk, miközben talán már túl is vagyunk rajta…

A művészt a Molnár Ani Galéria képviseli.
Alkotók: MÁTYÁSI Péter, DONÁTH Áron
Kurátor: KOVÁCS Andrea

Horváth Ádám Márton – Lichter Péter: Darkness is falling through darkness
videóinstalláció / Trafóklub - 40 min

Amikor úton vagyunk, hegyről le vagy épp hegynek felfelé tartunk, eszünkbe juthatnak korábbi útjaink, korábbi lejtők és kaptatók. Mintha ott lenne bennünk minden út, és egyszerre járnánk őket. Közös pontunk az erdő.
Lichter Péter a 2017-es Fagyott május c. filmjéből remixelt absztrakt erdőfolyamot, melynek képszövevényben Horváth Ádám Márton a hosszú erdei séták és túrázások hangulatait ragadja meg különböző zenei motívumokkal és hangokkal. A zenés absztrakt remix-film videóinstallációként most először lép ki a fizikai térbe és hív meditatív utazásra a Trafóklub terébe.

Alkotók: HORVÁTH Ádám Márton, LICHTER Péter
Együttműködő partner: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Azahriah a Sziget Nagyszínpada és a Budapest Park után, 2023. március 10-én beveszi a Papp László Budapest Sportarénát is!

Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén…

Shakespeare utolsó, cseppet sem felhőtlen vígjátéka nagy politikai játszmával, őrült vágyakkal, balfácánokkal és sok-sok szerelemmel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!