Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei
2

FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei

Nem vagyok elég jó, elég szép, elég tehetséges, kedves, talpraesett, tettrekész stb. stb. Rengetegféleképp tudjuk azt üzenni magunknak, hogy nem vagyunk elfogadhatóak. Miért alakulnak ki ezek a mechanizmusok? Hogyan működik az önszabotázs, és mit tehetünk ellene? A negatív érzések és üzenetek miben és hogyan nyilvánulnak meg testi és lelki szinten?

Érdemes kihívások elé állítani magunkat, hogy fejlődjünk, de vajon hol van a határ az egészséges önértékelés és a szigorú önkritika között? Miért és hogyan távolodunk el magunktól annyira, hogy önutálatba, lényünk megbetegítésébe fektetjük a magunkra szánt időt? 

 

Buda Lászlóval szeptemberben arról beszélgetünk, hogyan tudunk közelíteni az önelfogadáshoz, a lényünk gyógyításához. Rájátszik a Momentán.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.
Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánló


A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…

Brunhilde Pomsel 1933-ban lépett be a Nemzetiszocialista Pártba. Nem elvi meggyőződésből, kizárólag a…