Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Miért nem figyelsz rám? - Küzdelem a figyelemért

FRÖCCS Almási Kittivel - Miért nem figyelsz rám? - Küzdelem a figyelemért

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 19:00

Figyelj már rám, légyszíves, ha hozzád beszélek! Ne nyomogasd a telefonodat! Ne görgesd a Facebookot! Itt vagyok, helló! Figyelsz?

Van, hogy nehéz küzdelmet folytatsz azért, hogy figyeljenek rád? Mit teszel meg, hogy meglássanak, észrevegyenek? Ki figyel rád és te kire figyelsz valójában? A családodra, a barátokra, a kollégáidra? Az online platformokon a követőidre? Saját magadra? 

Aki neked igazán fontos, arra oda tudsz figyelni? Vagy szétaprózódik a figyelmed a számodra lényeges emberek között? Nem mindig egyszerű akkor figyelni másokra, amikor szükségük lenne rá. És nem mindig egyszerű elérni, hogy úgy figyeljenek ránk, ahogy szükségünk lenne rá. Mitől válik túlzónak a figyelem? Anyám mindennap felhív, hogy hogy vagyok vs. a főnököm hív fel mindennap, hogy hol töltöm a szabadidőmet… Hol van a határ a törődő odafigyelés és az életünkbe való beavatkozás között? 

Figyelmes játszmáinkról, a figyelemért folytatott küzdelmekről, a figyelemadás-kapás-befogadás terepéről beszélgetünk és játszunk Almási Kittivel november 14-én, az Impró színpadán. 

Élőben, személyesen, távolságtartással és nagy-nagy szeretettel várunk!

 

-----------

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!