Program


Friends BigBand Barton Marcival Autizmus Világnapi Koncert

Friends BigBand Barton Marcival Autizmus Világnapi Koncert

Magyarországon közel 100.000 sajátos nevelési igényű gyermek él. Léteznek iskolák, óvodák és bölcsődék, amelyek befogadják és integráltan nevelik- oktatják az SNI gyermekeket. Számos remek fejlesztő -, gyógypedagógus és segítő szakember is tevékenykedik, illetve vannak munkahelyek, ahol fontosnak tartják az SNI felnőtt fiatalok beilleszkedését.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 2. kedd, 18:00

‌Mi hiányzik? 

A kapocs. Ahogy a fenti mondatok sem állnak szoros kapcsolatban egymással, úgy az SNI gyermekek és szüleik előtt is nehezített a pálya, hogy utat találjanak az őket segítő lehetőségekhez. A zene az a nyelv, amelyet mindenki a saját nyelvén ért és olyan közeg ahol a tehetségek hamar megmutatkoznak.

Az április 2-án a Friend Big Band 25 éves Zenekarral és Barton Marci fellépésével jótékonykodunk.

 Marci a Liszt Ferenc Zeneiskolában kezdte ezirányú tanulmányait. Akkor még mi sem gondoltuk, hogy néhány évvel később énekelni, zongorázni fog, színpadra áll és zenei pályát választ magának. 2023-ban érettségizett szolfézs szakon. Az iskolai környezete is kedves, de visszahúzódó, csendes fiúként ismerte meg, így nagy meglepetésként hatott, amikor egy karácsonyi lemezt állítottak össze, amelyen Marci énekelt. Kézről kézre kerültek a felvételek, melynek köszönhetően megtisztelő lehetőséget kapott: a Friends Big Band kíséretével színpadra állhatott.

2023. szeptemberében egy újabb álma teljesült. Budapestre költözhetett és jelenleg jazz szakon tanul az Egressy Béni Református Művészeti Szakgimnáziumban.

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete Árnics Katalin nevével fonódott össze. Az Ő emléke előtt tisztelegve a tavalyi emléktábla avatás óta fontosnak tartjuk, hogy az Autizmus Világnappal kapcsolatos győri programszervezésében fő szerepet vállaljunk. Anyagi támogatásuknak köszönhetően idén is létrejöhetett a koncert.

Szervezők: Kapcsok Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete

 

 

 

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!