Program


Frankie, a király és a kárhozott Bakos-Kiss Gábor Frank Sinatra estje
7

Frankie, a király és a kárhozott Bakos-Kiss Gábor Frank Sinatra estje

„Akkor kezdem: nevem Francis Albert Sinatra, a barátaimnak Francis, az ellenségeimnek Frank, maguknak Mr. Sinatra, mindenki másnak Frankie.” Megszólal, mert kihallgatják, őszinte, mert az akar lenni, ferdít, mert úgy látja jónak, szeret vagy utál, a lényeg, hogy ő dönt. Ő, Frankie, a király és a kárhozott egy személyben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 19:30

„Akkor kezdem: nevem Francis Albert Sinatra, a barátaimnak Francis, az ellenségeimnek Frank, maguknak Mr. Sinatra, mindenki másnak Frankie.” Megszólal, mert kihallgatják, őszinte, mert az akar lenni, ferdít, mert úgy látja jónak, szeret vagy utál, a lényeg, hogy ő dönt. Ő, Frankie, a király és a kárhozott egy személyben.

Frankie, egy törekvő, tehetséges fiatal srác, aki énekelni akar. Minden áron. Az élet, azonban nem adja könnyen a sikert, így az ő történetét is vér és verejték borítja. Ha rá gondolunk, áthallások, szóbeszédek és a valóság próbál magának utat törni. Vajon hogyan szólalt meg a mindennapokban, milyen a hangja, mikor hozzánk beszél? Hogyan vezetett az út a kisvárosból Los Angelesbe, a maffiózók, elnökök, barátok és ellenségek, a szerelmek és a feleségek útvesztőjébe?

Bakos-Kiss Gábor Sinatra hangján tárja elénk a felemelkedést, a bukást, a nihilt és a szerelem küzdelmének történeteit. Frank Sinatra életéből építkezve kívánja megszemélyesíteni a hang mögé zárt alakot a dalok és a történetek mozaikjain át. A hagyományos életpályát követő építkezéstől eltérően, ezen az önálló esten egy személyes közelséget sugalló történetnek lehetünk részesei, ahol megvillan egy olyan mában fogant múlt, amelyről egyszerre mindent és semmit sem tudunk. A világszerte jól ismert dalok ezúttal átértelmeződnek és tapintható közelségbe hozzák magát az embert, szabadon, megkövesedett kontextusok nélkül.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!