Program


Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek

Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek

Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek
Színes, feliratos, svéd romantikus vígjáték, filmdráma, 102’
R. Annika Appelin Sz. Marie Richardson, Peter Stormare
16+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 28. kedd, 18:00

Karin és a férje, Stan a 40. házassági évfordulójuk alkalmából egy hatalmas ünnepséget szerveztek. Miközben a barátaik a boldogságukra koccintanak, Karin rájön, hogy Sten korábban hűtlen volt hozzá. A nő egész életében a férjéről és a lányukról gondoskodott, most pedig az egész élete egyszeriben széthullott. Egy régi barátnője rábeszéli Karint, hogy terápiás célból csatlakozzon egy főzőtanfolyamhoz, amelyet nem más, mint a híres szakács, Henrik vezet. A konyhában, a fűszeres és az ínycsiklandozó ételek között Karinnak nem csupán az életkedve tér vissza barátnői társaságában, de a főzés, rég elfeledett szenvedélyét is újra felfedezi, és talán még a szerelem is megint rátalál.

A film világpremierje a rangos Göteborgi Nemzetközi Filmfesztiválon volt. A Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek rendezője, Annika Appelin korábban több skandináv sikerfilmen dolgozott különböző munkakörben (A vadászat, Nyomtalanul). A film főszereplője, Marie Richardson számos skandináv filmben és sorozatban szerepelt, és játszott az amerikai kultrendező, Stanley Kubrick Tágra zárt szemek című filmjében is. A film másik szereplője, a nemzetközi sztár, Peter Stormare olyan világsikerekben játszott korábban, mint a Fargo, az Armageddon, a Constantine – A démonvadász, és a Bad Boys – Már megint a rosszfiúk – ezúttal romantikus oldaláról mutatkozik be.

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!