Program


FOUR STARS - Beliczai, Felméri, Janklovics, Szupkay, vendég: Lakatos László

FOUR STARS - Beliczai, Felméri, Janklovics, Szupkay, vendég: Lakatos László

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 19:30

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.

Beliczai Balázs

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság - egy szóval: ***jó! :)

Felméri Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Kolozsváron született 1982-ben, Felméri Péter néven. Járt óvodába, iskolába és egyetemre is, de ez már senkit sem érdekel. Humorral önszántából kezdett el foglalkozni barátai unszolására, és így 2006-ban megnyerte az Erdélyi Humorfesztivált. Azóta sokszor fellépett itt-ott és kevésszer máshol is. Miután 2007-ben kipróbálta magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján, szép lassan a fővárosba szokott. Kedvenc kerülete a hetedik, de ez bocsánatos bűn. 

 

A Dumaszínház tagjaként lépett már fel szárazon és vizen, magyarul és angolul, kisebb és nagyobb közönség előtt. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas fellépő kisebb-nagyobb zárt termekben, hotelekben, szabadtéren, színházakban, köztereken, falunapokon, hajókon, repülőkön és merjük kijelenteni, akár űrhajókon is. 

 

2011-ben jelent meg eddigi egyetlen könyve “A három UFÓ” címmel, egy könnyed és humoros regény, ami napjaink Budapestjén játszódik.

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

 

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

 

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

 

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Szupkay Viktor

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Szupkay Viktor a Maciarc!

 

Aki az arca miatt fél elmenni vaddisznóhajtásra, nehogy medvét is lőjenek aznap, ha egyszerre néznek ki a bozótból a malaccal. Túl a negyvenen, de nem a barátságon, kritikusan szemléli a párkapcsolatokat, a gyereknevelést, a lakásfelújítást és mindent, amiben e fél emberöltő alatt megmerítkezett.

 

A pápáról tudja, hogy nem véletlenül mondott le, hanem jobb ajánlatot kapott!

 

Dörzsölt dél-pesti vagány, aki pólóárustól a kereskedelmi igazgatóig vitte! Jól bánik az excellel és a powerpointtal, aminek semmilyen hasznát nem veszi a stand up-ban!

 

Szerepelt Madonna - La Isla Bonita című klippjében, mint nagyfarkú latin gitáros. Kakaó sommelierként kezdte, mára már a száraz magyar borok szakértője.

 

Összességében Darth Vader-ként jellemezhető. Rostélyszerű, mimikátlan arc, és gyilkos humor!

Lakatos László

Sziasztok! Lakatos László vagyok, Budapesten születtem 1992.03.19-én, azóta rontom itt a levegőt. Zenész családban nőttem fel, édesapám Id.Lakatos László zenetanár, édesanyám háztartásbeli. Egy testvérem van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész és fodrász egyben. Van egy gyönyörű és okos kisfiam , a legfiatalabb Lakatos László, ő minden büszkeségem. Tanulmányaimat a Práter Utcai Zenei Általánosban kezdtem, majd a Neumann János Szakközép Iskolában folytattam, végül a Petrik TISZK-ben végeztem. A rendszergazdai szakmámon kívül rendelkezem vagyonőri és taxis szakmával is. A stand up mellett jelenleg is taxizom. A stand up nemrég jött az életembe, amikor a Comedy Centralon hírdettek tehetségkutatót, ahol sikerült eljutnom egészen a döntőig, azóta szerves része az életemnek.
Azóta nem csak az a célom, hogy A pontból elvigyem az embereket B pontba, hanem hogy A pontban vagy B pontban megnevettessem az embereket. A hobbim az, hogy minél több időt töltsek el a fiammal, ezen kívül az evés, alvás, filmezés. Remélem valamelyik előadáson találkozunk! Várlak titeket sok szeretettel és családias hangulattal, parkolás az utcán, füstmentes lakás, barát feeling.. :)

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!