Program


Fórum Impró: Spontán

Fórum Impró: Spontán

Legújabb impró csoportunk színpadra áll péntek este, és megmutatja nektek, milyen gondolatok pattannak ki a fejükből hirtelen, abban a pillanatban, spontán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 10. péntek, 20:00

Fórum Impró: Spontán
a Fórum színházi közösség előadása

Egy órányi játék a ti szórakoztatásotokra! Mi sem tudjuk, hogy az adott pillanatban mi jut majd eszükbe, éljétek át velünk ezt az egyszeri és megismételhetetlen estét! Az játék keretét klasszikus improvizációs rövidformák színesítik.

Színészek: Éliás Anna, Félix Dóra, Halmos Dani, Horváth Tomi, Karsai Tamás,
Kisgyörgy Niki, Fabien Snauwert, Tóth Bella, Tóth Laci, Wollner Matyi

Zene: Verbényi Zoli
Trénerek: Csizmadia Ildi és Montvai Hanna

Az előadás hossza: 90 perc

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!