Program


FORMA és TARTALOM

FORMA és TARTALOM

Csembalóval kísért stand-up műsor arról, hogy mire való a dramaturgia. Meg arról, hogy ki az a Narrátor, mit gondol a Szerző az Előadóról, és a Nézőkről, illetve ezek egymásról. Azon kívül: egy Beszélő Növény is szerepelni fog.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 19:00

A közönség pompás szórakozását és ismeretekkel való gazdagodását Bősze Ádám műsorvezetése biztosítja. Fábri Flóra csembalójátéka pedig klasszikus, barokk és régi-zenei művek és improvizációk által hozza létre a mindennapok világától való könnyed és finom elrugaszkodás élményét.

A képzelet és a valóság egymással való kapcsolódási pontjai mindenki számára elérhetőek. Hogy tudjuk, mit kezdjünk ezekkel az átjárókkal, el kell sajátítanunk néhány praktikus dramaturgiai fogást. Így válik a passzív nézőből aktív, cselekedni tudó játékos a mindennapi életben.

Közreműködik:

Bohoczki Sára – Beszélő Növény
Bősze Ádám – műsorvezető
Fábri Flóra – csembaló
Cserne Klára – szerző

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!