Program


Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Előadók:
Miskolci László – UFÓ-kutató, író
Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 17:00

Előadók:

Miskolci László – UFÓ-kutató, író

Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

 

Az első előadásban Miskolci László (UFO-kutató, író) mutatja be a bizonyítékokat arra, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során?

 

A második előadásban Varga Zoltán (Móricz János Kulturális Egyesület) osztja meg gondolatait Eőry Szabó Ferenc: Földönkívüli teremtők című könyvével kapcsolatban, amely főleg ősi szent iratokból és titkos tanítások forrásaiból merít.

 

Pár idézet a könyvből:

„A régi idők bölcsei tisztában voltak azzal, hogy kik teremtettek valójában minket. A történelem előrehaladásával ezt a tudást elrejtették a mindennapok embere elől.”

„Az ősi pergamenek elégetése sok ezer évnyi hátrányt jelent a mai tudománynak. Új gondolkodású emberiségre van szükség, különben ahogyan kódexeinket elpusztítottuk, magunkat is el fogjuk.”„Az egyházak törekednek arra, hogy nélkülük ne teremthessünk közvetlen kapcsolatot Istennel.”

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!