Program


Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Előadók:
Miskolci László – UFÓ-kutató, író
Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 17:00

Előadók:

Miskolci László – UFÓ-kutató, író

Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

 

Az első előadásban Miskolci László (UFO-kutató, író) mutatja be a bizonyítékokat arra, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során?

 

A második előadásban Varga Zoltán (Móricz János Kulturális Egyesület) osztja meg gondolatait Eőry Szabó Ferenc: Földönkívüli teremtők című könyvével kapcsolatban, amely főleg ősi szent iratokból és titkos tanítások forrásaiból merít.

 

Pár idézet a könyvből:

„A régi idők bölcsei tisztában voltak azzal, hogy kik teremtettek valójában minket. A történelem előrehaladásával ezt a tudást elrejtették a mindennapok embere elől.”

„Az ősi pergamenek elégetése sok ezer évnyi hátrányt jelent a mai tudománynak. Új gondolkodású emberiségre van szükség, különben ahogyan kódexeinket elpusztítottuk, magunkat is el fogjuk.”„Az egyházak törekednek arra, hogy nélkülük ne teremthessünk közvetlen kapcsolatot Istennel.”

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!