Program


Flavia Coelho Sound System

Flavia Coelho Sound System

Flavia Coelho énekesnő 2024-re ígéri új albumát, mostani turnéján pedig a karibi sound systemeket idézi meg. Fellépésén eredeti riddimekre, remixekre és előző három lemezéről származó klasszikusokra hozza mozgásba önmagát és közönségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 20:00

Flavia Coelho Sound System

A Rio de Janeiró-i születésű Flavia Coelho brazil gyökereit és népe zenei stílusait, a szambát, a bossa novát, a forró vagy éppen a modernebb baile funkot keresztezi karibi hatásokkal, reggae-vel és ragamuffinnal. A nomád énekesnő Párizsban talált otthonra, karrierje is onnan indult, de 2011-es debütálása után, további három albummal a háta mögött a világot is bejárta - Budapestre is állandó producerével, Victor Vagh-gal érkezik. Sound systemük napfényes zenét szór, roots reggae-től cumbián át elektronikus hangzásokig.

Flavia Coelho bohém családba született, édesanyja kabarék sminkese és fodrásza volt, édesapja népzenét gyűjtött Brazília észak-keleti részén, nem csoda, hogy tizennégy évesen már ő is tagja lett egy utazó varietétársulatnak, aztán a riói favelákból eljutott Európába, ahol Párizs lett újjászületésének helyszíne. Gyerekként az otthonról hozott brazil hatások mellett a jamaicai zene nyűgözte le, olyannyira, hogy életművét is a két világ összeházasításának szentelte, nála a szamba reggae-vel találkozik, a bossa nova ragamuffinnal, mint első lemezének címe is egyértelműsíti: Bossa Muffin. Dalaiban a vidámság, a napfény uralkodik, de legutóbbi, negyedik nagylemezén, a 2019-es DNA-n nemcsak lelkét énekli ki, hanem gyökereit is feltárja, a brazil valóságot az annak részét alkotó korrupcióval, homofóbiával és rasszizmussal. A Tony Allen afrobeat-dobossal és Cheikh Lô énekessel is dolgozó - hangulatában Manu Chao világával rokon életművet építő - énekesnő 2024-re ígéri új albumát, mostani turnéján pedig a karibi sound systemeket idézi meg. Fellépésén eredeti riddimekre, remixekre és előző három lemezéről származó klasszikusokra hozza mozgásba önmagát és közönségét.

Flavia Coelho - ének
Victor Vagh - billentyűk

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!

A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!