Program


Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek
2

Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek

A XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Nemzetközileg elismert artistaművészek, kirobbanó sikerű előadások a manézsban: Fesztivál+ – Varázslatos győztesek január 18-tól március 15-ig a Fővárosi Nagycirkusz műsorán!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 15. vasárnap, 11:00

 

A Fővárosi Nagycirkusz XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál lenyűgöző versenyprodukcióiból összeállított tavaszi műsora a felszabadult vidámságról szól! Hogy ne engedjünk a latyakos szomorúságnak és a csizmánk nyomán cuppogó komorságnak, hanem ilyenkor is vegyük észre a színeket és a mosolyokat, a fényt és a tavaszt!

Az előadást a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője, Graeser József rendezi, aki 1966-ban kezdte pályafutását. A műsor zenei aláfestését a Szakál László vezette zenekar szolgáltatja, a színek kavalkádjáról a látványos fényjáték mellett a Fővárosi Nagycirkusz professzionális táncművészekből álló tánckara gondoskodik. A borúból a derűbe a Fényhajlító, vagyis Maka Gyula kalauzolja át a nézőket, akik varázslatos levegőszámokat, bohócokat, gúlaszámot, szédületes gyorsaságú zsonglőrt, balettet lóháton és még megannyi csodát élhetnek át.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!