Program


FENYŐ MIKLÓS - Napfény jön a vihar után - koncert

FENYŐ MIKLÓS - Napfény jön a vihar után - koncert

Fenyő Miklós megszakítások nélkül immáron 24. alkalommal tartja meg nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncert címe is jelzi az optimizmust, amivel Miklós készül az idei eseményre, melynek mottója egyébként egyik dalának a címe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Napfény jön a vihar után
FENYŐ MIKLÓS
koncert

A koronavírus miatt bevezetett korlátozások ellenére nagy szerencsével a tavalyi évben nem maradt el ez a koncert, noha az összes többi Fenyő koncertet törölték. Így elmondhatjuk, hogy tényleg egyedülálló sorozat az, amit Fenyő Miklós magáénak mondhat. A budapesti közönség minden évben teltházas koncerten csodálhatja meg a kimondottan csak a Szigetre készült egyedi show műsorát. Mivel Fenyő Miklós a pályafutása alatt több száz dalt mondhat magáénak, így évről évre van miből merítenie a műsorhoz.

Minden évben meglepetés vendégek is fellépnek Miklós mellett, és így lesz ez idén is.


2021. augusztus 28. szombat 20:00 (Esőnap: nincs!)

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!