Program


Feleltetés a Bock Színpadon

Feleltetés a Bock Színpadon

A Covid-19 okozta vészhelyzetben Karanténiskolájával szórakoztatta online közönségét. A közösségi médiából most visszatér a valós világba és eredeti küldetéséhez: a művészeket helyezi előtérbe. A Feleltetés ötvözi a Karanténiskola őrültségeit és a pódiuminterjúk tartalmi elemeit, némi interaktivitással megbolondítva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 5. csütörtök, 19:00

Várkonyi Judit: Feleltetés a Bock Színpadon

Várkonyi Judit a Játékszín sajtófőnöke.

A Covid-19 okozta vészhelyzetben Karanténiskolájával szórakoztatta online közönségét. A közösségi médiából most visszatér a valós világba és eredeti küldetéséhez: a művészeket helyezi előtérbe.
A Feleltetés ötvözi a Karanténiskola őrültségeit és a pódiuminterjúk tartalmi elemeit, némi interaktivitással megbolondítva.

Az órára bárki beülhet.
Aki nem bír magával, kimegy!

Fotó: Falus Kriszta

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés party két részben

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!