Program


Feleltetés a Bock Színpadon

Feleltetés a Bock Színpadon

A Covid-19 okozta vészhelyzetben Karanténiskolájával szórakoztatta online közönségét. A közösségi médiából most visszatér a valós világba és eredeti küldetéséhez: a művészeket helyezi előtérbe. A Feleltetés ötvözi a Karanténiskola őrültségeit és a pódiuminterjúk tartalmi elemeit, némi interaktivitással megbolondítva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 5. csütörtök, 19:00

Várkonyi Judit: Feleltetés a Bock Színpadon

Várkonyi Judit a Játékszín sajtófőnöke.

A Covid-19 okozta vészhelyzetben Karanténiskolájával szórakoztatta online közönségét. A közösségi médiából most visszatér a valós világba és eredeti küldetéséhez: a művészeket helyezi előtérbe.
A Feleltetés ötvözi a Karanténiskola őrültségeit és a pódiuminterjúk tartalmi elemeit, némi interaktivitással megbolondítva.

Az órára bárki beülhet.
Aki nem bír magával, kimegy!

Fotó: Falus Kriszta

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!