Program


Fagypont alatt

Fagypont alatt

A darab a szellemes, elegáns,magyar polgári színmű hagyományát követi, amelynek klasszikus darabjai (Molnár Ferenc, Márai Sándor ) máig kedveltek és népszerűek a magyar színpadokon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 13. vasárnap, 19:00

Fagypont alatt

Spinoza Zsidó Fesztivál keretében, felolvasó színházi formában, egyszeri alkalommal mutatjuk be Vándor Lajos ‘Fagypont alatt’ című színművét. A dráma Észak-Quebec tartomány egyik zord, magányos, északi- sarki rádiós megfigyelő állomásán, 1942-ben játszódik. A Fagypont alatt a megszállottság, a hamisság, az ellenszenv, a rejtőzködés és a hűtlenség tanulmánya egy különös feszültségű háromszög-dráma kereteibe ágyazva, amelynek fordulatokkal teli története majdnem eljut a gyilkosságig. Három ember összezárva, menekülés kizárva, egy nagy váratlan bejelentéssel a történet befejezéskor. A darab a szellemes, elegáns,magyar polgári színmű hagyományát követi, amelynek klasszikus darabjai (Molnár Ferenc, Márai Sándor ) máig kedveltek és népszerűek a magyar színpadokon.


Szereplők:
Kern András, Máté Gábor, Vecsei H. Miklós, Lévay Viktória

Írta: Vándor Lajos
Dramaturg: Radnóti Zsuzsa
Rendező: Máté Gábor

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!