Program


FACT - Az utolsó (előtti) Panda avagy a Statik - Max Reinhardt Szeminárium (A)

FACT - Az utolsó (előtti) Panda avagy a Statik - Max Reinhardt Szeminárium (A)

Ana, Marija, Luka és Marin mind 1990-ben születtek, Sisakban, egy kis horvátországi városkában, ahol a háború a mindennapok részévé vált. De akárcsak a legtöbb fiatal, ők is lógtak az iskolából, és egy jobb életért küzdöttek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 20:00

DINO PEŠUT: AZ UTOLSÓ (ELŐTTI) PANDA AVAGY A STATIK / (PEN)ULTIMATE PANDA OR STATIC

Max Reinhardt Szeminárium és a Burgtheater koprodukciója, Bécs, Ausztria / Max Reinhardt Seminar in co-production with Burgtheater, Vienna, Austria

Ana, Marija, Luka és Marin mind 1990-ben születtek, Sisakban, egy kis horvátországi városkában, ahol a háború a mindennapok részévé vált. De akárcsak a legtöbb fiatal, ők is lógtak az iskolából, és egy jobb életért küzdöttek. A tízéves osztálytalálkozójukon sorra vehetik sikereiket és bukásaikat. Minden sikerükért ők maguk felelnek - a bukásokért viszont már nem.

Az 1990-ben, Sisakban született szerző, Dino Pešut nem pusztán hazája közelmúltját írja meg. Képet fest egy olyan fiatal generációról, amelynek stagnálással és új kezdetekkel kapcsolatos tapasztalatai mindenki számára ismerősek.

Az előadás a darab német nyelvű ősbemutatója.

Ana, Marija, Luka and Marin were all born in 1990 in Sisak, a small city in Croatia where war is a part of their everyday lives. But like all children and young adults they also skipped school and worked towards a better future. Their 10-year class reunion turns into an inventory of successes and failures. Their successes are the result of their individual efforts; the failures, not as much.

Author Dino Pešut, born in Sisak in 1990, points far beyond his country’s recent history. He paints a picture of a young generation whose experience of stagnation and yearning for new beginnings everyone can relate to.
World premier of the piece in German language.

Előadják/Cast: Annina HUNZIKER, Wiebke YERVIS, Lukas HAAS, Aaron RÖLL
Hang/Sound Design: Bernhard EDER
Fény/Light Design: Mathias MOHOR, Enrico ZYCH
Dramaturg: Claudia KAUFMANN-FRESSNER
Díszlet és jelmez/Set and Costume Design: Pia GREVEN
Rendezőasszistens, ügyelő/Assistant Director, Stage Manager: Lukas MICHELITSCH, Bianca THOMAS
Rendező/Directed by: Nicolas CHARAUX

Az előadás hossza 75 perc szünet nélkül. / The performance is 75 minutes long without intermission.
Német nyelven magyar és angol felirattal. / In German with Hungarian and English subtitles.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!