Program


Álommese (EXtra-INtra)

Álommese (EXtra-INtra)

Egy nyuszi varázslatos utazása az álmok világába. Játék fényekkel, árnyékokkal, hangokkal és visszhangokkal. Az előadásban mindannyiunk első hangi és képi benyomásai elevenednek meg, ezek kísérik a nyuszit az álmok színes világába.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 11:00

Álommese (Kívül-Belül) – csecsemőszínházi előadás
0-3 éveseknek

Egy nyuszi varázslatos utazása az álmok világába. Játék fényekkel, árnyékokkal, hangokkal és visszhangokkal. Az előadásban mindannyiunk első hangi és képi benyomásai elevenednek meg, ezek kísérik a nyuszit az álmok színes világába. Mit hallhat egy baba odabent, a mamája pocakjában? És mit hall majd kint, ha megszületik? Mennyire zenei az a kötelék, ami az édesanyánkhoz köt minket? Az Álommese erről beszél különleges tér- és hangvilágával, bensőséges, puha miliőjével, amely teret nyújt arra, hogy legfiatalabb nézőink a szüleikkel együtt egyedülálló, közös élményben vegyenek részt.

A pszichológus ajánlja:
A kisgyerekek első életéveik során új információk tengerével találkoznak: mind a külvilág, mind saját belső világuk szinte ismeretlen számukra. Ebben az időszakban szüleikre figyelve fokozatosan ismerkednek a környezetükkel és rájuk támaszkodva értik meg saját érzelmeiket, tanulják meg megnyugtatni önmagukat. Éppen ezért a babák hangulatát ebben az életkorban szüleik hangulata nagymértékben befolyásolja. Ha a szülő nyugodt, gyermeke is az. Ám gyakran felnőttként is nehéz a hétköznapok forgatagában megpihenni, nyugodtan elidőzni. Ebben segít a Kolibri Színház legújabb  előadása, melynek során nézőinket hangokra, vizualitásra és mesevilágra egyaránt építő, baba-szülő relaxációba vonjuk be.

Andrási Krisztina

alkotó előadók:
Alexics Rita, Mózes Zoltán m.v., Philipp György m.v.

Tér- és látványtervező: Sebestény Ferenc
Konzulens: Andrási Krisztina
Jelmez- és kellék: Reymeyer Dóra
A rendező munkatársa: Vajdai Veronika

Rendező: Philipp György

Az előadásunkat elsősorban 0-3 éves kisgyerekeknek ajánljuk.
Az előadás időtartama kb. 30 perc.
Az előadás a Mapping európai uniós együttműködés keretében jött létre.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!