Program


EXPEDíCIÓ AZ ÁZSIAI HUNOK NYOMÁBAN

EXPEDíCIÓ AZ ÁZSIAI HUNOK NYOMÁBAN

- Dr. Daubner György filmrendező ismeretterjesztő előadása -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 27. hétfő, 15:00

EXPEDíCIÓ AZ ÁZSIAI HUNOK NYOMÁBAN

Dr. Daubner György immáron 15 éve kutatja a hunok történetét. Így vezetett először útja a mai Kínába, az ázsiai hunok volt birodalmának területére, itt készítette első filmjét a Hunok titkos történetét. Azóta is számos expedíciót folytatott Mongóliába, Oroszországba, Kazahsztánba, Kínába, Erdélybe, Nyugat-Európába és az Amerikai Egyesült Államokba. A világ legjelentősebb hun kutatóival találkozott, kikérte véleményüket és készített interjút velük, valamint kamerájával több ásatást is rögzített. A MTA BTK csoport által kiadott Magyar Őstörténet 5. „Hétköznapok a honfoglalás korában” c. kötetben is publikált.

Az előadás során a legújabb eredményeket és készülő új filmjének részleteit mutatja be az érdeklődőknek, az ázsiai hunokra és a sztyeppei nomádok életére fókuszálva.

Ajánlatunk


Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénába!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!