Program


ÉVADZÁRÓ 2022/2023

ÉVADZÁRÓ 2022/2023

Lassan lezárjuk a 2022/2023-as évadunkat. Eltelt egy újabb évad. Az ötödik. S az első, amelyik teljes egészében végigment. Ezt megünnepeljük! Volt itt minden...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. péntek, 20:00

Nézettségben messze túlteljesítettük a tervezettet, hát még a realitást, hehe! Támogatásban viszont alulteljesítettek a döntéshozók, így maradt az az egyetlen esélyünk, hogy a Nézők érdeklődésére és jóindulatára bízzuk jövőnket. Ha ez a programunk megvalósul, akkor sikerrel jártunk. Persze sosem elég, hiszen tervezzük a jövőt, s továbbra is a Nézőkre, mint egyetlen támogatóinkra alapozzuk működésünket.

Évadzáró műsorunk a népszerű acoustic estjeink best of összegzéseként várja az érdeklődőket, és az esetleges (továbbra is) támogatóinkat. Cziczó Attila énekel és gitározik, s a csendeket kihasználva nagyon sokat mesél. Színházunk alapítója, író-rendezője ül a pódiumon és szórakoztat - miközben egymást váltják a FÉM színészei, alkotói, hogy együtt emlékezzenek a 2022/2023-as évad legszebb pillanataira. Sőt, igen gyakran dalra is fakadnak!

Várunk mindenkit! Éljen a nyár!

(A helyfoglalás egy jelképes összegbe kerül, de aki szeretne támogatni bennünket, megteheti a fizetésnél: Támogató jegyek az alábbi összegekért vásárolhatók: 10 000 Ft, 25 000 Ft, 50 000 Ft, 100 000 Ft. Köszönjük.)

Ajánlatunk


Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott „zenés meséje” A bűvös vadász című Weber opera átirata.

Szimfonikus hangverseny két részben

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


Giuseppe Verdi NABUCCO Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!