Program


Esernyős Kertmozi-Titkok és Igazságok

Esernyős Kertmozi-Titkok és Igazságok

A Bordeaux-ban élő Béatrice izgatottan készül új könyvének megjelenésére. Önéletrajzi ihletésű regényében a férje, Frédéric balesetének történetét írta meg. A házaspár nyárra Biarritzba utazik, ahová régi barátaik is velük tartanak. Itt mutatják be a könyvet is az őszi megjelenés előtt. Mindenki izgatottan olvassa a történetet..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 27. kedd, 19:00

Esernyős Kertmozi - Titkok és igazságok
Rendező: Eric Lavaine
(mb. francia-belga vígjáték, 100 perc, 2019)

A Bordeaux-ban élő Béatrice izgatottan készül új könyvének megjelenésére. Önéletrajzi ihletésű regényében a férje, Frédéric balesetének történetét írta meg. A jó humorú, sármos és vonzó férfi megvakult, és teljesen kiszámíthatatlanná vált: bármit kimond, ami csak eszébe jut. A házaspár nyárra Biarritzba utazik, ahová régi barátaik is velük tartanak. Itt mutatják be a könyvet is az őszi megjelenés előtt. Mindenki izgatottan olvassa a történetet: megpróbálják kitalálni, kik rejlenek a megváltoztatott nevek mögött. A nyomozás félreértéseket és feszültséget szül a társaság tagjai között, az igaz barátság, a család összetartó ereje és a szeretet azonban végül minden akadályt legyőz.

A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!