Program


Esernyős Filmklub - Együtt megyünk

Esernyős Filmklub - Együtt megyünk

Az Apró kis hazugságok című film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:00

Esernyős Filmklub - Együtt megyünk
(francia vígjáték, dráma, 135 perc, 2019)

Rendező: Guillaume Canet

Az Apró kis hazugságok című film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját. Az eleinte nem egyértelműen kellemes meglepetést váratlan helyzetek követik, az apróságok mellett sorsfordító, fontos eseményekre is fény derül. A gyönyörű francia tengerparton komikus és megrendítő pillanatok során derül ki, hogy mi igazán fontos az életben. (Port.hu)

16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!