Program


ENEMVÉ Extra – „Indiában, hol éjjel a vadak zöld szeme cikkan át a dzsungelen" -  Nyári irodalom

ENEMVÉ Extra – „Indiában, hol éjjel a vadak zöld szeme cikkan át a dzsungelen" - Nyári irodalom

Nagy magyar versek, vadakról és szelídekről, dzsungelekről és sivatagokról. Fülledt éjszakákról, ragyogó nappalokról. Nagy utazásokról, bűvös-bájos messzi tájakról. Szerzők: Csoóri Sándor, Babits Mihály, Radnóti Miklós, Petőfi Sándor, József Attila, Tompa Mihály, Weöres Sándor, Illyés Gyula, Térey János, Esterházy Péter 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 21. kedd, 19:00

Közreműködik:

Bach Kata, Vecsei H. Miklós, Wunderlich József színművészek

Ugron Zsolna író

Zene: Beck Zoltán /30Y/

szerkesztő-rendező: Seres Tamás

 

Az előadás hossza 90 perc

 

Esőnap: 2020. július 21.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk.  

A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. 

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.  

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő. 

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!