Program


Éneklő Betlehem
10

Éneklő Betlehem

Az Éneklő Betlehem bábelőadás, mely Jézus születésének történetét meséli el, több mint harminc népdal, egy cimbalom és konyhai eszközök segítségével, egy teafőzés alkalmával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 25. szombat, 17:00

Éneklő Betlehem
Bemutató: 2016. december 3.
Az előadás időtartam 45 perc

Mindenki nagy becsben tartja saját és rokonai születésének történetét, milyen volt a terhesség, a szülés, az első találkozás, az első napok. Évről évre meg is ünnepeljük ezt családunk, barátaink társaságában. Szívesen emlékezünk meg korszakalkotó zsenik, művészek, feltalálók, sportolók születésnapjáról is. Sokan nagy jelentőséget tulajdonítanak a születés évének, hónapjának, napjának. Hogyan álltak a csillagok azon az estén.

„Karácsony estéjén szépen vigadjanak,
Első órájába békével jussanak,
Valahány e háznak lakosai vannak –
Az Isten áldása térüljön magukra!”

Zene: Oláh Gergely
Játssza: Markó-Valentyik Anna

Fotók: Orosz Sándor

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Vaskakas Bábszínház

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!