Program


Én, Te, Mi című komédia
2

Én, Te, Mi című komédia

párkapcsolati komédia a Láthatáron Csoport előadásában
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 26. szerda, 19:00

Téma

Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről? Mennyire kell megfelelni egymásnak és mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? Az előadás célja, hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.

Forma és időtartam

Előadásunk részvételi színházi előadás felnőttek számára. Magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába. A bemutatott jelenetek közt a játékmester által vezetett, a nézőkkel folytatott beszélgetések és játékok kapnak helyet a bemutatott jelenethez kapcsolódóan. Ebben az ún. részvételi részben természetesen nem kötelező részt venni, csupán az beszél vagy játszik, akinek kedve van. A nézőknek egy ponton arra is lehetőségük van, hogy egy bizonyos jelenet szereplőit „instruálják”, és javaslataik alapján a színészek újra eljátsszák a jelenetet. Az előadás hossza bő másfél óra.

Helyszín és nézőszám

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház (Tata, Tópart utca 19.) Malom és Kacsa Pódium színházi előadásoknak és érdekes, változatos témájú előadásoknak ad otthont. Az előadás után a szórakozástól jóllakott, de már vacsorára megéhezett nézők a Bisztró kellemes és impozáns környezetében választhatnak finom ételfogásokat (mely nem része a jegyárnak). 

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó három vízi malom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek. A régi malmok a XVIII. században épültek és az eltelt 300 év kopásának nyomait teljes mértékben tűntette el az átfogó felújítás, mindezt olyan színvonalas építészeti és technikai megoldásokkal, amiért 2021-ben a Malom és Kacsa lett a Business Traveller magazin által kiadott Business Excellence díj győztese a „Új piaci szereplők” kategóriában. Csodás miliő kültéren és belső tereinkben egyaránt! 

Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán, így a távolság inkább közelség és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz. 

A Malom és Kacsa Pódium színházi előadásoknak és érdekes, változatos témájú előadásoknak ad otthont. Célja, hogy támogassa a művészetet, bővítse a kulturális helyszínek számát, gazdagítsa a szórakozási alternatívákat.  Az előadás után a szórakozástól jóllakott, de vacsorára már megéhezett nézők a Bisztró kellemes és impozáns környezetében választhatnak finom ételfogásokat (mely nem része a jegyárnak) s melyhez neves chéf garantálja a kulináris élményeket. A Bisztró felett tágas apartmanok is találhatóak azok számára, akiket Tatán marasztal a szép környezet illetve azoknak, akik előre tudják, hogy nem elég a tatai élményből 1 nap. Tágas, 80m2-es terek 6 fő befogadására, stílusos berendezésekkel jól felszerelten és lenyűgöző kilátással a tatai Öreg-tó, a vár valamint az Eszterházy-kastély panorámájára.

Maximális nézőszám: 70 fő

Program hossza: 110 perc

 Képtalálat a következőre: „logo láthatáron csoport”

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!