Program


Emlékek - OpeRandi

Emlékek - OpeRandi

November elsejéhez - a keresztény ünnepkör szerint az üdvözült lelkek emléknapjához - közeledve az OperRandi középpontjában az emlékek és az emlékezés áll majd. Mit is jelent egy emlék?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 25. szerda, 19:00

Lehet a zene maga is az emlékezés folyamata? Hogyan jelennek meg az operairodalomban az emlékek? Miként tudjuk megörökíteni pillanatainkat és hogyan válik a jelen egyetlen szempillantás alatt a múlttá? Hogyan lehet féltve őrzött emlékeinket ékszerbe zárni? Rendkívüli, összművészeti tükörbe pillanthatunk, amelyből visszaköszön a múlt, a jelen és a jövő.  

A beszélgetés résztvevői:

Mohos Zsófia fotográfus,

Limpár Imre pszichológus

Szász Károly ékszerész

A sorozat műsorvezetője: Bátor Anna 

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának!

Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel készül. A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba csomagolva Mesél az erdő 2024. február 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!