Program


EMELET koncert

EMELET koncert

Kapunyitás: 18:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 22. péntek, 20:00

Ki ne emlékezne vissza szívesen a nyolcvanas évekre és benne az Első Emelet dalaira?!

Bár ez a formáció 2013-ban feloszlott, szerencsére Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor négy évre rá úgy gondolta, nem szabad hagyni, hogy ezek a dalok elvesszenek és kizárólag a rádióban lehessen hallani őket. Így, két fiatal zenésszel az oldalukon megalapították az ΞMΞLΞT zenekart. Áthangszerelt dalokkal és látványos visuallal adják elő az Első Emelet legnagyobb slágereit. Kilencven perces élő műsoruk olyan dalokat tartalmaz, mint például az Amerika, Nézelődünk, Madame Pompadour vagy az Állj vagy lövök. Mára, nem csak a 80-as években volt rajongóik jelennek meg koncertjeiken, de a fiatal korosztály is hangosan énekli slágereiket. Rutinjuk, tapasztalatuk és a zene iránti alázatuk az egyik legjobb élőben zenélő zenekarrá teszi őket.

A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a  koncert csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.

Jegyár: elővételben 3400 Ft, a koncert napján 4000 Ft.

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


zenés party két részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!