Program


ELŐSZILVESZTER - Hadházi László és Kovács András Péter
2

ELŐSZILVESZTER - Hadházi László és Kovács András Péter

Az előadás időtartama kb. 2×40 perc, 1 szünet.

 

Menük

Menü „A” 

Előétel:

Aszalt paradicsomos csirkeroll birsalma krémmel, sáfrányos kaláccsal, apró salátával

Főétel:

Rozmaringos kacsacomb filé, vargányás rizottóval pejsli mártással

Desszert:

Gundel torta csokoládé öntettel 

 

Menü „B

Előétel:

Pikáns császárhús hideg lencse trióval, salátával

Főétel:

Konfitált borjúgerinc füstös paprikamártással, ropogós savanyú káposztával, préselt burgonyával

Desszert:

Gundel torta csokoládé öntettel

 

Menü „C”

Előétel:

Kecskesajt, mogyoróolajos friss salátával, grapefruittal

Főétel:

Parajfelfújt ricottás töltött padlizsánnal, sült édes burgonyával, kéksajt mártással

Desszert:

Gundel torta csokoládé öntettel