Program


„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

Valamennyi kapcsolatban előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 21. szerda, 18:30

„ElőadáSOKK”
„A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” – Avagy konfliktusaink kezelése

Előadó: dr. habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, a Corvinus Egyetem Pszichológiai Központjának vezetője

Az április 21-én elmaradt előadás pótlása.

Valamennyi kapcsolatban (a családban, a politikai életben, a közlekedésben, a munkahelyen...) előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni. (Kérjük, amennyiben szeretnék kitölteni a tesztet, 15 perccel korábban érkezzenek az előadásra.)

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!