Program


ÉLETFELADAT alkotóműhely / 5 alkalmas program

ÉLETFELADAT alkotóműhely / 5 alkalmas program

Egy sorsfordító alkotásra hívunk, melynek célja, hogy felfedezzük a sorsunkban rejlő különleges lehetőségeket és rátaláljunk a saját életfeladatunkra.

Minden ember lelke mélyén tudja, hogy van valami feladata az életben, melyet, ha elvégez az valódi beteljesülést fog hozni a számára. Igazán csak ennek a feladatnak a felismerése tud helyes irányt adni az életünknek, nélküle pedig bármit is elérhetünk, mert mindig valami hiányozni fog.

Az ember alkotó lény, aki tudatosan vagy öntudatlanul maga teremti meg saját életét. Lehetőségünk van bármit elérni az életben, amire vágyunk, ha kitartóan megtesszük a megfelelő erőfeszítéseket. Amennyiben képesek vagyunk a lelkünk csendes szavát meghallani és a legmélyebb vágyait követni, melyek harmonikusan beilleszkednek a Nagy Rendbe, akkor egészen bizonyosan meg fogjuk találni a helyünket az életben.

“Légy egy fűszálon a pici él.
S nagyobb leszel a világ tengelyénél.”
József Attila

A MUNKAFOLYAMATRÓL:
A műhely során minden résztvevő különböző művészi eszközök segítségével fogja létrehozni és megjeleníteni a saját életútját, mely egy különleges és egyedi életfeladat beteljesítéséhez vezet. Az alkotó folyamat során kreatív írás, rajz, mozgás, zene, színházi improvizáció és animációs tárgyjáték eszközeit fogjuk használni.

Ez egy gyakorlati jellegű foglalkozás, viszont nem szükséges hozzá semmilyen művészi előképzettség vagy tapasztalat. A műhely során teljesen egyedi alkotások fognak születni, melyeknek legfontosabb céljuk, hogy segítségükkel rátaláljunk életfeladatunkra, mely különleges energiával, önbizalommal és lelkesedéssel tölti meg az életünket.

A foglalkozás csoportos és egyéni alkotómunkából fog állni. A csoportos munka alapvetően az első hétvégén fog zajlani. A két
hétköznap esti foglalkozást egyéni alkotómunkára és a résztvevők Életfeladatának kibontására fogjuk szánni. A műhely utolsó napján, szerdán (október 23. ünnepnap) szintén csoportos munka lesz, ahol a nap végén be fogjuk mutatni az elkészült műveket.

IDŐBEOSZTÁS
október 19. szombat - 11 órától kb. 19 óráig
Csoportos foglalkozás, ahol bemutatásra kerül az alkotófolyamat egésze, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal.

október 20. vasárnap - 10 órától kb. 19 óráig
egész napos csoportos foglalkozás

október 21. hétfő - 18 órától kb. 21.30-ig
esti egyéni alkotómunkák **

október 22. kedd - 18 órától kb. 21.30-ig
esti egyéni alkotómunkák **

október 23. szerda (Ünnepnap) - 10 órától kb. 20 óráig
Csoportos foglalkozás, és az alkotások bemutatása, valamint a műhely tapasztalatainak összegzése.

A programnál a Hovatovább Kikötő BÉRLET is felhasználható.

Szeretettel látunk!

Ajánló


A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna…

A világhírű újcirkusz társulat először látható Pécsett!

A pápának – pápaként kell meghalnia is. Nem lehet lemondania a szentatyaságról, kivéve,…