Program


Életem képekben - Klein Dávid hegymászó

Életem képekben - Klein Dávid hegymászó

Életem képekben – Klein Dávid hegymászó

Vetítettképes életút interjú

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 3. szombat, 17:00

 

Megkopott fotók, gyermekkor, család, kishegyek, nagyhegyek, kalandok … avagy kiből lesz a hegymászó? Meghitt hangulatú beszélgetésnek lehetünk részesei, ahol a régi fényképek nézegetése során megtudhatjuk, ki honnan indult, mi volt gyerekkorának legkedvesebb, meghatározó története, ifjúságának álma, vágya és mit hozott a nagybetűs élet. 

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!