Program


Élet, bor, humor, az ismeretlen Márai

Élet, bor, humor, az ismeretlen Márai

Mészáros Tibor irodalomtörténész és Hirtling István színművész előadói estje
Márai életművének egy kevéssé ismert tartományát tárja a közönség elé ez az est. Elsősorban a közélet, a mindennapok felől közelítve, így fedezhetjük fel az író humorát és szarkasztikus életszemléletének mozgatórugóit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 17. hétfő, 17:00

Élet, bor, humor, avagy az ismeretlen Márai
Mészáros Tibor irodalomtörténész és Hirtling István színművész előadói estje

Hirtling István és Mészáros Tibor több éve járja az országot tematikus előadásokkal, a mostani összeállítás két est vegyítéséből született.

Márai életművének van egy kevéssé ismert tartománya az olvasók előtt. Az est során elhangzó műrészletek ezt a rejtett dimenziót tárják a közönség elé, elsősorban a közélet, a mindennapok felől közelítve, így fedezhetjük fel az író humorát és szarkasztikus életszemléletének mozgatórugóit. Megtapasztalhatjuk, hogy nem csak a világot szemléli fanyar humorral, de önmagát sem kíméli.

Ugyanígy rejtettebb életformája bontakozik ki a „hegy levével” kapcsolatos írásaiban is: borral, kiskocsmával, társasággal foglalkozó művei között éppúgy helye van Szindbádnak, a neves utazónak, mint Kankalinnak, a jeles ivónak.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés vígjáték

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!