Program


Él-e még Petőfi? - Vörös István irodalmi estje

Él-e még Petőfi? - Vörös István irodalmi estje

Mi lett volna, ha Petőfi nem hal meg a segesvári csatában, hanem tovább él, akár bujdosva is, akár álnéven..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 19. csütörtök, 19:00

Ahogy Jókai, ahogy Vörösmarty, ő is életben tud maradni, meg se őrül, vagy ha igen, csak a megfelelő határok közt. Bár Petőfit nem lehet elképzelni őrültnek. Zseni volt, de végtelenül józan, komoly, megfontolt. Ugyanakkor szertelen, megmámorosodott, öntudatos, humoros.

Ha akkor nem hal meg, amikor meghalt, nyilván halhatatlan. Nemcsak az olvasói számára, hanem önmagának is. Ha halhatatlan, mindent ő írt volna, amit helyette később mások megírtak. Az est során Vörös István kísérletet tesz ennek a Petőfi által megírt másik magyar irodalom rekonstruálására.

Ajánlatunk


Sam Peliczowski munkanélküli színész Manhattan legfelkapottabb éttermében intézi a telefonos foglalásokat. A vonal másik végén a legkülönfélébb emberek vetnek be mindent, csak hogy asztalt kapjanak. Ki hízelgéssel, ki fenyegetőzéssel, ki hisztit kivágva, ki magabiztosan.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Idén ötödik alkalommal várjuk közönségünket hagyományos, nagyszabású szimfonikus koncertshow-nkon.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!