Program


EKMK KARÁCSONY- GÁJER BÁLINT KONCERTJE

EKMK KARÁCSONY- GÁJER BÁLINT KONCERTJE

2017-ben megjelenő harmadik nagylemeze a “Swing Karácsony”, amellyel most az egri lakosoknak is elhozza az igazi karácsonyi hangulatot.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 19. csütörtök, 19:00

EKMK KARÁCSONY – GÁJER BÁLINT KONCERT

Gájer Bálintot, Fonogram-díjas énekest, sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra. 2009-ben megnyerte a III. Jazzy Jazz Dalverseny “Legjobb férfi énekes” díját. A Group’N’Swing zenekarjával több albumot jelentettek meg, a “Botrány” névre keresztelt második stúdióalbumuk Fonogram-díjat kapott “Az év hazai szórakoztató zenei albuma” kategóriában. 2013-ban Bálint a dobogó második fokán végzett a “The Voice” tehetségkutató magyarországi szériájának döntőjében. 2015-ben döntőbe került a Magyarországi Eurovíziós Dalfesztiválon (A Dal 2015) a “That’s How It Goes” című száma.
2017-ben megjelenő harmadik nagylemeze a “Swing Karácsony”, amellyel most az egri lakosoknak is elhozza az igazi karácsonyi hangulatot.

A koncerten fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A “Let it snow”, “White Christmas”, “Santa Claus is Coming to Town”, “Last Christmas” mind ismerősen csengenek a nagyközönség számára, de magyar nyelven azonban ritkán hangzanak el ezek a világslágerek.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!