Program


Éjjel az Orfeumban
2

Éjjel az Orfeumban

Éjjel az Orfeumban, Hacsek Sajóval

bolondos retro zenés kabaréest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 19:00

Ki ne töltene el egy fergeteges estét egy orfeumban, ahol Hacsek és Sajó örökös civódása folyik, ahol ismert kuplék és sanzonok szólnak és frivol táncosnők táncolnak a cigarettafüstben. Nosztalgia kávéház, ahol a derű és kacagás nem álom és nem ámítás!

Nem csak a szépkorúakat várjuk

Előadásunk az idősek világnapja ünnepség alkalmából tiszteleg a szépkorú közönségnek, de természetesen várunk minden felnőtt kabaré rajangót az estre. A szépkorú közönségnek apró meglepetéssel készülünk.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!