Program


Egy tolvaj lánya

Egy tolvaj lánya



Spanyol dráma, 83 perc, 2020 (12)

eredeti nyelven, magyar felirattal

Rendező: Belén Funes

Szereplők: Eduard Fernández, Greta Fernández

Magyarországi forgalmazó: Pannonia Entertainment

Végleges korhatár: 16
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 28. péntek, 18:00

A történet főhőse, Sara egész életében egyedül volt. Most, 22 évesen, immár egy kisgyermekkel az a vágya, hogy öccsével és gyermeke apjával egy családot alkossanak. Tudja, hogy ennek a legfőbb akadálya a saját apja, a börtönből szabaduló Manuel lehet, ezért úgy dönt, hogy távol tartja őt maguktól. Kénytelen azonban belátni, hogy csak úgy tud megállni a lábán, ha segítséget kér apjától, aki eleinte képtelen támogatni lányát a saját kudarcaiból fakadó kiábrándultsága miatt. Idővel azonban mindketten rádöbbennek, hogy a régmúlt sérelmein is felül lehet emelkedni, tovább lehet lépni.

Belén Funes katalán rendezőnő első filmje tizenhárom Gaudí-jelölést kapott, amelyből hármat váltott díjra, valamint elnyerte a legjobb elsőfilmesnek járó, “spanyol Oscarnak” is nevezett Goya-díjat. A főszerepet alakító Greta Fernández San Sebastiánban, Málagában, Thessalonikiben is megkapta a legjobb női főszereplőnek járó elismerést. Érdekesség, hogy a két főszereplő a való életben is vér szerinti kapcsolatban áll egymással, így különösen hiteles alakítást nyújtanak az apa és lánya szerepében.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!