Program


Egy kutya négy útja
2

Egy kutya négy útja

A W. Bruce Cameron bestsellere alapján készült, szívet melengető film a nagy sikerű Egy kutya négy élete folytatása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 23. vasárnap, 15:00

Egy kutya négy útja /A Dog's Journey/
amerikai családi film, 108 perc, 2019
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A W. Bruce Cameron bestsellere alapján készült, szívet melengető film a nagy sikerű Egy kutya négy élete folytatása. Miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!