Program


„EGY KENGURU-USZÁLYT MÉLTÓZTASSÉK!” - MÁRAI ÉS A GASZTRONÓMIA

„EGY KENGURU-USZÁLYT MÉLTÓZTASSÉK!” - MÁRAI ÉS A GASZTRONÓMIA

Márai Sándor Estek Hirtling István és Mészáros Tibor előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 19:00

Maradjunk az evésnél. Ebben a szép Franciaországban, ami napos időben igazán olyan, mint egyetlen gazdag, kedves kert, minden legapróbb dolognak megvan a maga ezeréves ceremóniája, amiben a lakosság vallásosan hisz - így az evésnek is. A francia, ez a legnyárspolgáribb embere Európának, akihez képest a német polgár a maga jámborságában egy életvidor gavallér, alapjában a legigénytelenebb evő, s az a sokféle, amit tizenöt tálban egy étkezésnél maga elé hordat, mifelénk sértés lenne egy jobb gyomrú kanárinak is.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!