Program


EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván estje

EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván estje

Érkezés: Vacsorajegyet vásárló vendégeinket kérjük, hogy 18:00-18:30 óra között érkezzenek a helyszínre.
A vacsora elfogyasztására az előadás kezdete előtt vagy az előadás után van lehetőség.
A sétálójegyet váltók a könyöklőknél, bárszékeken foglalhatnak helyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 19:00

Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul.

Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvecekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom,  a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább.

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, eredeti szépségüket megőrizve.  Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszattitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék féltett kincseit. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

Érkezés: Vacsorajegyet vásárló vendégeinket kérjük, hogy 18:00-18:30 óra között érkezzenek a helyszínre.
A vacsora elfogyasztására az előadás kezdete előtt vagy az előadás után van lehetőség.
 
MENÜ
Klasszikus tyúkhúsleves
Marhapörkölt nokedlivel
Dobostorta
Az este menüjét a program korszakához igazítottuk, hogy ízekben is felidézzük a fess pesti éjszakákat.
 
Az esthez illően koktélokkal készülünk. Vendég bartenderünk, Breuer Dávid keveri majd a külön erre az estre megálmodott italkreációkat. Vendégeinket a koktélokból készült shotokkal várjuk érkezéskor.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!