Program


Egy asztalnál játszunk-Társasjáték délután a Mit játsszunk?Vlog csapatával

Egy asztalnál játszunk-Társasjáték délután a Mit játsszunk?Vlog csapatával

A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi minőségi együtt töltött idő lehet a szeretteinkkel. Ezeken a délutánokon a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 2. szombat, 15:00

EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos délutánok a Mit Játsszunk? Vlog csapatával

2021. február 5., március 5., április 2. szombat - 15:00-18:00 óra



A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi minőségi együtt töltött idő lehet a szeretteinkkel. Ezeken a délutánokon a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani. Legyen az parti-játék, családi kaland vagy mélyebb, egymásra hangolódást kérő játék. Ezeken a társasjátékos délutánokon minden résztvevő találhat magának remek társasjátékokat, melyekből a helyszínen azonnal, akár többet is kipróbálhat. Játékmesterek: Győri Zoltán társasjáték tervező és Győri-Nádai Réka kreatív szakember.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!