Program


EELS / BARTÓK TAVASZ 2023

EELS / BARTÓK TAVASZ 2023

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 19:00

Mark Oliver Everett és 1991-ben alapított együttese, az EELS legutóbbi, sorrendben tizennegyedik stúdióalbumát (Extreme Witchcraft) 2022-ben jelentette meg. A csapat több mint húsz év után újra együtt dolgozott John Parishsel, akivel egykor a nagy sikerű Souljacker lemezt készítették. „Parish az egyik legkiegyensúlyozottabb, legudvariasabb ember, akivel valaha találkoztam, igazi úriember – mondta Everett. – A stúdióban azonban őrült tudóssá válik. Ha vele zenélsz, olyan dolgokat kapsz tőle, mint senki mástól. Rendkívül egyedi eszközökkel dolgozik és különleges zenei szemlélettel rendelkezik. Lehet, hogy az udvariasság nála egyfajta megküzdési mechanizmus, amivel féken tartja a benne élő Mr. Hyde-ot.” Az új album dalai egyaránt szólnak kis- és nagyszerű dolgokról, halandóságról, bágyadt Los Angeles-i méhekről vagy lehetetlen időpontban becsöngető postásról.

A koncert a Bartók Tavasz keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

zenés party két részben

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!