Program


ÉBREDÉS NAGYKONCERT

ÉBREDÉS NAGYKONCERT

A Megasztár 5 férfi hangja,Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor az „Ébredés” című közös műsora varázslatos nyári éjszakára invitálja közönségét, ahol a zene és a természet harmóniája találkozik!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 20. kedd, 19:30

A Szarvasi Vízi Színház a természet és a művészet találkozásának tökéletes helyszíne. A Körös holtágának partján elhelyezkedő színház a víz felett lebeg, így a nézőtér és a színpad közvetlen kapcsolatban áll a természet szépségeivel. Az esti fények varázslatos játéka és a csillagos égbolt felejthetetlen hátteret biztosít az előadásokhoz. Ez az egyedülálló helyszín minden alkalommal magával ragadja a látogatókat.

Program:
Az este során Kökény Attila és Rakonczai Viktor zenekara a legnagyobb slágerekkel és új dalokkal szórakoztatja a közönséget. Az előadásban hallhatók lesznek a legismertebb és legkedveltebb számok, valamint néhány meglepetés dal is, melyek garantáltan magával ragadják a nézőket.

Tűzijáték:
Az est csúcspontja a koncert utáni tűzijáték, ami egy igazi látványosság lesz, amelyet a Szarvasi Vízi Színház környékén is láthatnak majd.

Jöjjön el, és élvezze velünk ezt a varázslatos estét, ahol a zene és a természet egyedülálló harmóniája teszi felejthetetlenné az élményt.

Várjuk szeretettel!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Wolfgang Amadeus Mozart / Gian Carlo Menotti BASTIEN ÉS BASTIENNE / A TELEFON Egyfelvonásos operák magyar nyelven, magyar és angol…

Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!