Program


Dutch Focus - Under the Surface
3

Dutch Focus - Under the Surface

Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 20:00

Dutch Focus - Under the Surface (NL)

Közreműködik:
Sanne Rambags - ének, dalszövegek
Bram Stadhouders - gitár, elektronika
Joost Lijbaart - dob, ütőhangszerek

„Improvizált zene a legmagasabb színvonalon” – Music Frames, Mattie Poels
"Ragyogó zene, amiben a hang és a csend egyenértékűek, és amelynek hallatán azt érezhetjük: csupán porszemek vagyunk a gépezetben" – Music Frames
"kompromisszumok nélküli, erőteljes zene" – Nederlands Dagblad

Az Under the Surface egy új, holland banda, melyet a dobos Joost Lijbaart (1967), a gitáros Bram Stadhouders (1987) és az énekes Sanne Rambags (1994) alapítottak. Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak. Ami által a hallgató szinte álomszerű, új valóságba kerülhet.

Debütáló albumukat, melyet a Challenge Records adott ki, 2017-ben Edison díjra jelölték. Az Under the Surface improvizációi nem annyira absztraktak, mint inkább átgondolt, jelen idejű kompozíciók; Ramhags rímeket kántál, suttog és énekel Stadhouders érzékeny dallamjátéka és Lijbaart finom, ütős hangjai felett. Ez a hangulat a csendből nő ki, és feltárja a zenészek közötti tiszta rokoni, szellemi közösséget.

A zene egyetemes nyelve számtalan fesztiválra eljuttatta már a formációt szerte a világban Afrikától, Dél-Amerikán és Ázsián át egészen a Közel-Keletig. A teljes egészében improvizált koncert műfaja egy folyamatos tanulási folyamat mind a közönség, mind pedig a zenészek számára. Ennek tapasztalatai tökéletesen visszatükröződnek a Trinity című, élő koncertfelvételen, mely 2019-ben jelent meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!