Program


Duma Tech: Csenki Attila, Felméri Péter, Said Dániel

Duma Tech: Csenki Attila, Felméri Péter, Said Dániel

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 19. vasárnap, 19:00

A Dumaszínház technológiai kibeszélőshowja, hírháttérműsora Csenki Attilával, Felméri Péterrel és Said Dániellel. A Duma Tech a techvilág legfrissebb híreitől a retro kütyükig mindenről szól, amiben van áramkör, és ami hatással van az életünkre.

 

Két kézzel építettük fel a kínai nagyfalat, dárdával vadásztunk mamutot és kőből pattintottunk tüzet, míg eljutottunk a 21. századba, ahol a technológiával a Holdra repülünk, de nélküle már a vécére sem tudunk elmenni.

 

 Miért szorongunk attól, hogy telefonon pizzát rendeljünk, ha közben gond nélkül mesélünk a szerelmi életünkről a ChatGPT-nek? És miért ad jobb tanácsot, mint a legjobb barátunk? Vagy a pszichológusunk?!

 Mennyi ideig bírnánk internet nélkül, és butábbnak tűnünk-e, ha minden okos körülöttünk?

Képesek leszünk-e megérteni, hogyan működik az AI, ha az igazat bevallva azt sem tudjuk biztosra megmondani, hogyan működik egy SOKOL rádió?

 A Dumaszínház kockáinak lekerekített élményműsora mindenkinek szól, akinek ugrott már össze a gyomra a gondolattól: „Te jó isten, ha lemerül a telefonom, hogy megyek innen haza?”


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

 

 

Ajánlatunk


A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A kamarazenekari művekből szemezgető Concertino sorozat ezúttal északra tartó zenei expedíciót indít.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!