Program


Dresch Mihály Vonós Quartet koncertje

Dresch Mihály Vonós Quartet koncertje

A Dresch életmű egy új arca a vonós quartet, ahol a fiatal - az új nemzedék - legegyedibb, virtuóz és a népzenét elemeiben ismerő zenészek a társak, akikkel folyamatosan változtatja, tágítja a műfaj határait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 18:30

Dresch Mihály Vonós Quartet koncertje

Dresch Mihály neve immár legenda. Nem is csoda, hiszen a szaxofonos tökéletesen sajátos zenei világot alakított ki a két műfaj ötvözésével. A nemzetközileg is ismert fúvós ezúttal új vonós quartettjével; ifj. Csoóri Sándor hegedűs, Brasnyó Antal brácsás és Bognár András nagybőgős társaságában zenél. A Dresch életmű egy új arca a vonós quartet, ahol a fiatal - az új nemzedék - legegyedibb, virtuóz és a népzenét elemeiben ismerő zenészek a társak, akikkel folyamatosan változtatja, tágítja a műfaj határait. A muzsika pedig itt is úgy szól, úgy karcol, ahogy azt már megszokhattuk; egyedien, mesterien, a két műfaj határán lavírozva. A koncert megvalósítását az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!