Program


Dr. Szondy Máté - Mitől függ a boldogságunk?

Dr. Szondy Máté - Mitől függ a boldogságunk?

Dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus, családterapeuta, a Magyar Pszichológiai Társaság pozitív pszichológia szekciójának alapító tagja és korábbi elnöke első ízben a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Utak és tévutak

Mitől függ a boldogságunk? Erről mindannyiunknak megvannak az elméletei: több pénz, több szabadidő, partner, másik partner, másik munkahely és így tovább. A pozitív pszichológiai kutatások segítenek annak eldöntésében, hogy mi az, ami valóban boldogabbá tesz és melyek azok a próbálkozások, melyek tévútra visznek és csökkentik az elégedettséget.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!