Program


Dr. Eben Alexander: A tudat sorsfordító ereje - A testen túli tudatosság és életcélunk felismerése

Dr. Eben Alexander: A tudat sorsfordító ereje - A testen túli tudatosság és életcélunk felismerése

Készen állsz valódi önmagad megismerésére? Gyere el Dr. Eben Alexander előadására, gyorsítsd fel a benned elindult változást, és nyiss új kapukat a létezés tágabb dimenzióiba!

Aktuális előadásokDr. Eben Alexander, a világhírű amerikai idegsebész, agy-és tudatkutató, a Harvard Medical School egykori professzora, a  Mennyország létezik, a Mennyország felfedezése és az Élet a gondoskodó Univerzumban című bestsellerek szerzője, több millió ember gondolkodásának megváltoztatója, Budapestre érkezik.

A sikeres kutató 2008 novemberében egy rendkívül ritka agyhártyagyulladás következtében több napos kómába esett, amely során egy hihetetlen erős halálközeli élményt élt át, amely teljesen átformálta korábbi gondolkodását az agy és tudat kapcsolatáról, az élet értelméről, az emberiség küldetéséről és mindannyiunk valódi életcéljáról  A budapesti előadáson a közönség betekintést nyer mindabba, amit  Dr. Alexander a biztos halálba vezető útról visszatérve megtapasztalt és amit a világ vezető spirituális előadói egyre gyakrabban hangoztatnak, miszerint egy hatalmas tudati változás előtt áll az emberiség és ebben mindannyiunknak óriási szerepe lesz majd!

Légy részese egy lélegzetelállítóan izgalmas előadásnak, amely emberek millióinak a gondolkodását és az életét változtatta meg, megnyugtatva őket, hogy nincs mitől félnünk, az élet élménye a síron túl is folytatódik, szeretnek minket és nem hibázhatunk!

Az előadás előtt az egyre népszerűbb Rebootflow elektronikus formáció ad egy ráhangoló koncertet, az előadás végén pedig Karen Newell tart levezető meditációt.

Ne maradj le az új évtized meghatározó spirituális élményéről, indítsd az új évet a legfontosabb tudással és találj rá életed igazi értelmére!


Ajánló


A koncertek, annyira valósághűek, amennyire csak lehetnek. Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él!…

Egy huszonéves színésznő és egy nyolcvanéves báb. Ketten, mégis egyedül – egyedül, mégis…