Program


Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Kapunyitás: 17:30
Előadás kezdete: 18:00
Előadás időtartama: 70-90 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 8. szerda, 18:00

Emberként evidensnek tűnik, hogy van lelkünk: beszélünk róla, érzünk ezt-azt vele kapcsolatban. De ha jobban belemegyünk, elég nagy kérdőjel az egész… Mi a lélek és mit kezdjek vele? Mit üzen nekem és hogyan hallom meg a hangját? Mi a különbség a lélek, az elme és a személyiség között?

Legtöbben akkor kerülünk közel a lelkünkhöz, amikor a dolgok nehézzé válnak. Az élet néha próbára tesz valamennyiünket. Ilyenkor sok múlik azon, hogy hogyan állunk hozzá, miként reagálunk és mit hozunk ki végül a helyzetből. Lehet destruktívan, rombolóan és konstruktívan, építően hozzáállni.

 

Ahhoz, hogy egyre eredményesebben kezeljük az életünkben felmerülő szituációkat, szükségünk lesz a lelkünkkel való szorosabb kapcsolatra, elsősorban is önismeretre, önelfogadásra, önbizalomra, önszeretetre és arra, hogy képesek legyünk az élet leckéiből tanulni, önmagunkat folyamatosan fejlesztve, csiszolva.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar Újévi koncertjének ráadása.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A koreográfiát jeles elődök nyomán a Magyar Táncművészeti Egyetem oktatói készítették, és a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei és hallgatói adják…

A 2023-as évad musicalszenzációja még egy nyáron át elkápráztatja a Dóm tér közönségét: visszatér az Ezeregy éjszaka a Kossuth-díjas Juronics…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!